Kansanjuhla - Rahvapidu 2021

21.8.2021 | 10:00

Järjestäjä: Pirkanmaan Tuglas-seura ry
Sijainti: Puisto, Laikunlava

Kuvaus

Lauantaina 21.8.2021 juhlistetaan Viron uudelleen itsenäistymisen 30-vuotisjuhlaa Tampereen Laikunlavalla ja -puistossa järjestettävällä Kansanjuhlalla! Kaikille avoimessa ulkoilmatapahtumassa riittää kuultavaa ja katseltavaa kaikenikäiselle, on mahdollisuus tanssia, laulaa ja tutustua virolaisiin tuotteisiin!

Tapahtuman pääesiintyjänä loistaa The Voice of Finland -kilpailussa ihastuttanut virolainen pop/jazz-muusikko Siret Tuula! Lavalle nousevat myös upea tamperelainen Kamarikuoro Näsi sekä taidokkaat suomenvirolaiset kansantanssiryhmät Ülelahedad, Helsingi Helmed ja Vingerpussid!

Uudelleen itsenäistymisen päivän tervehdyksen tuovat Helsingin Viron suurlähetystön lähetystöneuvos Peeter Püvi ja Tampereen Viron kunniakonsuli Jani Koivuniemi.

Laikunpuistossa virolaisiin tuotteisiin keskittyvä myynti-/esittelytapahtuma! Tarjolla erilaisia pientuotteita sekä suomalais-virolaista pikkuruokaa ja leivonnaisia myyvä pop up -kahvila.

Lastennurkassa mahdollisuus tutustua Pirkanmaan Tuglas-seuran virolaiseen lastenkerhoon ja kerhon valloittavaan ohjaajatrioon!

Laikunpuiston myyntitapahtuma aukeaa klo 10.00. Laikunlavan kulttuuriohjelma alkaa klo 12.00.

Pirkanmaan Tuglas-seura toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

Tapahtuman järjestämistä tukevat Tampereen kaupunki ja Tampere-Tartto-Seura.

*** Tapahtumajärjestelyissä noudatetaan alueellisia viranomaisohjeistuksia terveysturvallisuuden ja yleisen järjestyksen ylläpitämiseksi!

Vapaa pääsy

Kansanjuhla - Rahvapidu 2021