Tapahtumien järjestäminen Laikunlavalla ja Vanhan kirjastotalon puistossa

Keväällä 2018 peruskorjattu Laikunlava tarjoaa hulppeat puitteet erilaisille ulkoilmatapahtumille. Alueen saa käyttöön maksutta. Lavaan kuuluu kiinteänä sähköt, yleisvalaistus, yksinkertainen äänentoistojärjestelmä sekä esiintyjien puku- ja wc-tilat. Laikunlavan edustalla on kiinteä noin 300 paikkainen katsomo sekä runsaasti vapaata nurmi- ja puistoaluetta. Lavan edessä sijaitsevan Kulttuuritalo Laikun tiloja voi tarvittaessa yhdistää puistossa järjestettäviin tapahtumiin.

Tapahtumajärjestäjät vastaavat itse oman tilaisuutensa turvallisuudesta, siisteydestä ja viranomaisilmoituksista. Lisätietoja saa Kulttuuritalo Laikun asiakaspalvelusta ja tuottajilta. Lavan ja katsomon lisäksi käyttöönsä voi varata muun puistoalueen tai kulttuuritalon edustan, jonka portaille voi rakentaa nousevan katsomon Laikun istuinalusilla.

Esiintyjät voivat päästä lavalle esiintymään myös osana puistokonserttisarjaa. Ks. www.puistokonsertit.fi Haku on auki vuosittain helmikuun ajan.

Laikunlavan avainten nouto

Laikunlavan toiminnasta vastaa Kulttuuritalo Laikku. Lavan pukutilan avaimen voi noutaa tapahtumaansa edeltävänä päivä Kulttuuritalo Laikun (lavan edessä oleva rakennus, os. Keskustori 4) asiakaspalvelusta aukioloaikojen puitteissa.

Laikunlavan tarkempi käyttöohje julkaistaan kesällä 2020.

Tapahtumien ilmoittaminen osaksi ohjelmistoa

Tilavarauksen jälkeen tapahtumajärjestäjien tulee ilmoittaa tilaisuutensa tiedot sähköisellä lomakkeella osaksi Laikunlavan ohjelmistoa. Ohjelmisto kootaan Laikun ilmoitustauluille, verkkosivuille ja valikoiden someen.

Ilmoita tapahtuma >